MASTER CHEF

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ




Αγαπημένη κουζίναΑσιατική

Αγαπημένος προορισμός:Γαύδος

Αγαπημένο συστατικό (αναφέρετε γιατί):Αγριόχορτα

Η σπεσιαλιτέ σας:
Ό,τι κάνω καλά

Αγαπημένο λαχανικό:
Ντομάτα

Γλυκό ή αλμυρό;
Αλμυρό

Πρωινό, γεύμα ή δείπνο;
Πρωινό

Ποιο πιάτο θεωρείτε αφροδισιακό;
Κανένα

Τι μουσική προτιμάτε όταν μαγειρεύετε;'Ολα εκτός ελληνικά

Πότε και με ποια αφορμή ξεκινήσατε να ασχολείστε με τη μαγειρική;
1990, αγάπη-ανάγκη

Ποια ήταν η πρώτη συνταγή που εκτελέσατε; Πέτυχε ή όχι;
Δεν θυμάμαι μάλλον δεν πέτυχε

Εάν έπρεπε να πάρετε μαζί σας σε ένα έρημο νησί μόνο τρία συστατικά, ποια θα ήταν και τι θα φτιάχνατε μ' αυτά;
Νερό, ρύζι, αλάτι, βραστό ρύζι

Ποια τρία πρόσωπα θα καλούσατε για φαγητό και τι θα ετοιμάζατε για τον καθένα ξεχωριστά;
Τον γιό μου και τον σκύλο μου, θα έφτιαχνα τα καλύτερα

Ποια χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει ο νικητής του Master Chef;
Αγάπη για μαγειρική, αγάπη για πρώτη ύλη, δημιουργικότητα, αφοσίωση, ταχύτητα
Τι κάνει ένα πιάτο πραγματικά ξεχωριστό;
Η αγάπη που θα βάλεις σε αυτό

Πως πιστεύετε ότι μαγειρεύουν οι Έλληνες; Αρκετά καλά


No comments: